Enschede – Rigtersbleek I, II & III

38 bedrijfsunits ‘Rigtersbleek I, II & III‘

De Marne Vastgoed ontwikkelt drie bedrijfsverzamelgebouwen in Enschede.
Op het Bedrijventerrein ‘Twekkelerveld’ in Enschede, ontstaan er voor ondernemers nieuwe kansen voor huisvesting of een uitbreiding naast de bestaande huisvesting.

‘Rigtersbleek I, II & III’ telt een totaal van 38 bedrijfsunits die in oppervlakte variëren van circa 100m² tot circa 200 m². Deze bedrijfsruimten zijn uitermate geschikt voor de opslag van diverse producten, maar ook als stalling van (hoge) campers en oldtimers. Met name voor beleggers en (startende) ondernemers zoals ZZP-ers, hoveniers- en reparatiebedrijven zijn deze bedrijfsunits erg geschikt.

Eind juli 2024 is de omgevingsvergunning bij de gemeente Enschede ingediend. Deze zal naar verwachting eind september onherroepelijk worden. Hierna zullen de grondtransporten in gepland worden en kan de bouw van start gaan. Bouwbedrijf van der Aa uit Tilligte zal de drie bedrijfsverzamelgebouwen aan de Rigtersbleek-Westend op het ‘Twekkelerveld’ in Enschede realiseren.

Ben je op zoek naar een mooie zichtlocatie? In ‘Rigtersbleek fase I’ zijn nog enkele bedrijfsunits aan de straatzijde met een fraaie uitstraling beschikbaar in de verkoop. Ook aan de achterzijde en in fase II zijn nog enkele beschikbaar in de verkoop. Op dit moment is het nog mogelijk de bedrijfsunit naar eigen wens en smaak in te richten middels een optieformulier voor meerwerk.

Meer informatie kunt u inwinnen bij de verkopende makelaar.

Verkoop: Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars (website) – 053 485 22 44