Zwolle – Marie Curie I & II

38 bedrijfsunits ‘Marie Curie I & II’

De Marne Vastgoed ontwikkelt twee bedrijfsverzamelgebouwen in Zwolle, waardoor op het bedrijventerrein ‘Marslanden D’ in Zwolle voor ondernemers nieuwe kansen ontstaan voor huisvesting of een uitbreiding naast de bestaande huisvesting.

De bedrijfsverzamelgebouwen ‘Marie Curie I & II’ tellen in totaal 30 bedrijfsunits, welke in oppervlakte variëren van ca. 150² tot ca. 50 m². Kenmerkend voor de bedrijfsunits die wij realiseren zijn hoge kwaliteitsnorm, herkenbaarheid en waardevastheid. De kleinschalige bedrijfsunits worden veelal gebruikt als bedrijfsruimte, maar zeker ook voor stalling / opslag van een (hoge, kleine productieruimte, reparatie, koeriersbedrijf of als belegging. 

De omgevingsvergunning is reeds bij de gemeente Zwolle ingediend. Zonder bezwaren zal deze medio januari 2025 onherroepelijk worden. Hierna zullen wij de grondtransporten bij de notaris laten plaatsvinden en kan aansluitend de bouw worden gestart. Indien de planning niet afwijkt, verwachten wij de bedrijfsunits op te kunnen leveren rond de bouwvak 2025. Deze planning is onder voorbehouden van externe factoren, zoals het weer en beslissingen en/of uitvoering van/door (semi)overheidsinstanties.

De bedrijfsunits worden te koop aangeboden. Hoewel alle bedrijfsunits op dit moment zijn verkocht of onder optie staan, vragen wij onze gegadigden contact op te nemen met de makelaar Daniël Kroese of Marc Brands van KroeseTempert Bedrijfsmakelaars.

De deadline voor het doorgeven van meerwerk opties om de bedrijfsunit naar eigen wens en smaak in te richten kunnen worden doorgegeven tot 1 november 2024.

Verkoop: KroeseTempert Bedrijfsmakelaars (website) – 038 453 7372